2015. augusztus 30., vasárnap

Gwangyeong, függőágyas lazulás

   Az első, pörgős nap után jött egy kis lazítás. Én éjfél előtt aludni mentem (tudom, csíra vagyok...), és végre rendesen pihentem. A sátorban, a mesterséges vízesés hangját hallgatván jó volt elaludni. A nap folyamán nem csináltunk semmi nagy dolgot, viszont felsétáltunk a kis dombra, ott meditáltunk.


A fenyőerdőkben a függőágyat is kipróbálhattuk, és imádtam :)
Nem voltam vele egyedül :).





Ami nem tetszett, hogy volt egy hosszú szőrű macsek a kempingnél, szinte úri módban volt tartva. Aztán séta közben láttunk három tündéri kutyát (Egy Lassie-kutya, egy retriver és egy malamut. Az utóbbi féltékenykedett, ha a másik kettőt akarta simogatni az ember), kis helyen bezárva. Mindhárom fenevad nagyon élvezte a simogatást és a figyelmet. Szegények nem kapták meg azt a törődést, amit egy kutyának meg kellett volna kapni. Szinte a saját ürülékükben fetrengtek, és szőrüket sem ápolta senki. Ez a bosszantó, hogy a nagy kutyákat embertelen körülmények közt tartják néha, az ölebeket, meg a macskákat meg úri módban... Ez nekem nagyon nem tetszik... :( :( 
Ki kér törlőkendőt ? :) :)
A fiúk erősítenek. Én ezt nem tudom megcsinálni...
Hazaút most időben történt, bibimpapot ettünk, és lehetett házi sört kóstolni. Közben pár Iron Man-es pasas tartott előadást a tapasztalatairól. Hazaút hosszú volt, és nehezményeztem, hogy nem álltak meg Jukjeon-nál (pedig úgy volt). Bakker, ennyire számított nekik az a fél perc???

Ennek ellenére jól éreztem magam, és végre tudtam aludni is :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése