2015. augusztus 23., vasárnap

Már a reptéren

Becsekkoltam, és elbúcsúztam az otthoniaktól. Még van egy kis időm, addig még kockulok, azaz szokom az új laptopomat kicsit (hosszas gondolkozás után kicseréltem). Elég gyors, de a Skype szórakozik még vele. Utálom a bécsi reptérben, hogy nem lehet rendesen leülni, hanem a kapuknál van az kézipoggyász-ellenőrzás, és ott azt hiszem, már wifi sem megy rendesen...

 Tegnap elég nehéz volt az elválás tudata, de ma már minden rendben :). Voltam futni reggel, és még utoljára "megdézsmáltam" a szőlőt, és a szilvát is. Ez (is) nagyon fog hiányozni majd Magyarországról. Ha minden jól megy, jövő nyáron jövök megint, kb. hasonló időpontban lesz.
Csomagolás segítséggel könnyebb volt,  gyorsan kiértünk a reptérre, nem lett túlsúlyos a hátizsákom, és még ablak mellett is kaptam helyet :). A check-in-nél volt előttem pár nehéz eset, rengeteg csomaggal. Velem nem volt gond, a kedves csaj mosolyogva mondta nekem magyarul, jellegzetes akcentussal: "köszönöm szépen". Holnap délben érkezem majd ICN-re, és remélem, minél gyorsabban helyre fogok rázódni (időzónák, idén nyáron volt benne részem, és ha szerencsém lesz, jövő nyáron is ugyanez lesz majd...). Viszont egész jól kialudtam magam végre :). De nem baj, hamarosan vége lesz ennek a fülledt időnek is, és az sokat fog segíteni :). Na, megyek lassan.

Utálok búcsúzni, még most is :( :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése