2015. július 5., vasárnap

Amerika-szülinap, ismét a tengerparton

Na, megjöttem, pedig legszívesebben most visszamennék oda :) :). Nagyon jó volt a tenger, megint, imádom ezt a nyárban :). Előtte mondtam, két hét, és két félmaraton múlva megyek Amerikába én is... :).

Izgultam ezen hétvége miatt. Féltem, nem tudok úgy beilleszkedni ebbe a társaságba, mint szeretnék. De megfogadtam, nem fogom fölvenni "a maszkot", elegem van ebből. Elfogadtam, hogy nem vagyok nagyhangú, nem is akarom megjátszani magam, csakis azért, hogy jó fejnek tartsank. Ha nem érzem jól magam a "menő tagok" között, akkor olyanokkal fogok lógni, akikkel jól kijövök. Szerencsére sok olyan ember, akiket kedvelek. Mindenki rendes, normális volt egész hétvégén :) :).
Útközben próbáltam olvasni, és fotóztam a körülöttem lévő embereket.
Nyalókával pózolós... :)
Elég nagy dugó volt néhol. Mivel július 4. Amerika születésnapja, emiatt egyik pasas vitt egy hatalmas Amerika-tortát. Emellett énekeltünk mindenféle USA-nótát, egymás himnuszait. Volt egy kvíz is, de ebben nem vettem részt, mivel a kérdéseket csak olyan emberek tudhatják, akik tényleg ott éltek. Nagyjából tudom, hol vannak az államok Amerikán belül, de a történelmet nem tanultuk olyan részletességgel, mint a helyiek. Persze tőlük sem várhatnánk el, hogy tudják az Európa- történelmet...


Az Odaesan-on átutazván hideg volt, és féltünk, esni fog, de a tengerpartnál kitisztult az idő. Korábban érkeztünk, de megengedték, hogy becsekkoltjunk. Mentünk le a tengerpartra fürödni, lazulni. A tenger hullámzott, de azért jó volt fürödni benne. Emellett jókat játszottunk, frizbiztünk.






Találtak döglött halat is...

A fiúk kipróbálták a bungee jumping-ot, amier egyelőre azt mondom, ezt soha (tériszonyom van...). Vicces volt, mikor az olasz pasas megcsókolta ugrás előtt-után a földet :) :).


Vacsizni később mentem le, és olyan emberekkel indultam el, akik tudtam, inni akarnak. Szerencsére egy másik étteremben találkoztam egy kevésbé piás társasággal, és inkább velük lógtam.

A kilátás a szállóból. Medencéért fizetni kellett volna. Mondjuk tök vicc: Otthon, és ahogy megtudtam, Amerikában is, ha medence tartozik a szállóhoz, akkor korlátlanul használhatja az ember azt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése