2015. július 18., szombat

College park

Most College Park-ban vagyok, a szálláson, a konferencia színhelyétől kb. 10 percnyi gyalog-és 20 percnyi metróútra. Egész kellemes, és remélhetőleg csöndes hely. Lassan alszom, pedig terveztem, lemegyek kipróbálni a szállóhoz tartozó úszómedencét. Majd talán holnap. Dallasi reptéren nem aludtam, most iszonyat álmos vagyok. Lassan fekszem, és alszom egy nagyot... :)
Hamarosan beszámolok mindenről. 
A szállásomtól 20 perc metrózásra van a konferencia helyszíne. A szállástól a metrómegálló 10-15 percnyi gyaloglásra van, könnyen megközelíthető (meg én is jól felkészültem a dolgokból :) :) ). College Parkban az University of Maryland kapott helyet. Kellemes, nyugodt, csendes, tipikus kertváros, mint amit az amerikai filmekben is láthat az ember. Mikor visszafelé sétáltam a ma délutáni városnézésből, akkor tücskök ciripeltek, sőt, még szentjánosbogarakat is láttam.
Itt lakom. Majd belülről is fotózom, ha kicsit úrrá leszek az entrópián a cuccaim között (ezt tett úgy, mintha el sem olvastad volna :) ). Amúgy a szoba nem rossz, csak a bútorok elég régiek, kádban van egy kis rozsda. Ágy viszont nagyon kényelmes. Reggeli is járni fog hozzá. Úszómedencéje is van.
 Tipikus kertvárosi házak.

Jelenleg nagyon meleg van, 30 fok felett. New York-ra is azt mondtak. A belső tereket légkondizzák ezerrel...Szinte csak nyári ruhákkal készültem, mivel hallottam róla, hogy meleg lesz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése