2015. június 29., hétfő

Magyarokkal megint :)

Tegnap megint találkoztam a honfitársakkal, és jól is sikerült az összejövetel. Kb. 10-en voltunk, több ismerős jött. Egy tőlem fél órányira lévő kajáldában ettünk, ahol egyik csaj dolgozik, ő ajánlotta a helyet. A "Wink Kitchen and Tapehouse"-éttermet egy másik túracsoport vezetője üzemelteti. Velük szerettem volna holdújévkor Japánba menni, de sajnos elmaradt. Remélem, Chuseok-kor megszervezik, akkor nem hagyom ki :).


 Többen rendeltünk "burrito-bowl"-ot, ami nagyon finom volt. Volt benne hús, bab, zöldség... Tulajdonképpen tökéletes választásnak bizonyult, ha az ember valami olyan dologra vágyik, ami húsos és egyben zöldséges is...Mint most én is :).
 Emellett többféle szenyót, burgert lehetett kapni. Legközelebb kipróbálok valami hasonló dolgot is, mivel ezek is nagyon guszták voltak (A krumpli pláne jól nézett ki :) ). Azt mondták, hamarosan bővítik a kínálatot :)

Szeretem, hogy itt, Koreában eddig csak jó tapasztalatom volt a helyi magyarokkal. Kevesen vagyunk, (100 alatti a hosszabb távon itt élő honfitársak száma) még most is, de nagyon kedvelem ezeket az embereket. Ha találkozom velük, mindig sokat nevetünk :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése