2013. március 16., szombat

Tradícionális piac és Inwangsan

A szombatra tervezett túrát lemondták, ami miatt kicsit szomorú voltam. Nem nagyon akartam otthon maradni, főleg ebben a gyönyörű, napos időben. Ilyenkor hátam közepére sem kívánom a neonfénnyel világított laborban való ülést... Futás után elég gyengének éreztem magam, mégis nekiindultam. Sajnos, voltak éjszakák a héten, amikor keveset aludtam (hol szobatársaim zajongtak, hol mindenféle marhaság járt az agyacskámban).
Mikor kiértem a találkozóhelyre, már jobban voltam. Először egy tradicionális piacra mentünk, ahol először váltanunk kellett a kínai pénzre hasonló "coin"-okat.
Ezeket be lehetett váltani mindenféle kajára, legyen az pajeon, zöldség, szárított hal, dumpling, vagy húsféle. Sokminden között lehetett választani... Megvolt a hangulata ennek a piacnak. Aki szereti az ázsiai utcai kaját, annak nagyon tudom ajánlani.
 A válaszék...
Miután megpakoltuk a dobozokat, indultunk Inwangsanra. Itt már voltam párszor régebben. Nem nagy hegy, és nem annyira nehéz terep. Most az erőnlétem nem volt épp 100%, épp megfelelő volt a terep... Lehet, az időjárás is közrejátszott...
Tradícionális épület, imádom :).
Már a túraterpen... Már elég meleg volt, szél sem fújt...
 A kaját a csúcson ettük meg, nagyon jó volt :).
 Később lesétáltunk. a fákon megláttam a tavasz jeleit! Egyszerűen imádom az ilyeneket! :)
Miután leértünk, elbúcsúztam, és indultam haza. Nem tudom, mi történt, de eléggé lemerültem, és elaludtam a metrón. Pont a Suseo (ahol át kellett szállnom) előtti állomáson ébredtem föl, tehát jó volt az időzítés. Ne tessék se nem röhögni, se nem megbotránkozni! A koreaiak mesterei a metrón alvásnak!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése