2013. március 13., szerda

Ismét a Nagykövetségen

Ezt a dalt Cipő emlékére raktam be... Illetve közeledik a nemzeti ünnepünk. Pontosan, pénteken lesz. De most szerdán, a jó szokásához híven Nagykövetségünk rendezett egy ünnepi magyartalálkozót. Nagyon vártam, mivel idén is elég kevés magyar társaságnak örvendhettem.
Kicsit korábban kiértem Itaewonra, nézelődtem kicsit. Egy pasas, aki elegáns kabátokat csinált, beinvitált az üzletébe, és mutatott szabásmintákat. Nem is mondom, kicsit elegánsabban voltam öltözve: szövetkabát, szoknya-harisnya, magasabb sarkú cipő (nem szokta a roma a szántást, mivel estére lefárasdt benne a lábam. Télen nem ez volt a fő viseletem). Megköszöntem udvariasan, és leléptem. A Hamiltonban viszont gyönyörű legyezőket láttam, tehát ötletek már vannak augusztusra :). Még egy tapasztalat: A fürdőruha-kínálat esetén megfigyeltem két dolgot. Egyik, hogy sok fürdőruha kicsit a 1920-30as divatot idézte. A másik, hogy bikini felsőkben mindig tömés volt. Gondolom azért, mivel a koreai lányoknak az elülső régiójukat tekintve, hááát, annyira nem mindig "megfelelő" a méretük... Megjegyzem, kitömött bugyiról is hallottam, amit állítólag a formásabb hátsók érdekében hordanak, hehehe.

Szóval hatra volt megbeszélve egy találkozóm a metrómegállóba, majd irány a Nagykövetség. Én már ismertem az utat, bár nevetve gondoltam rá, mikor először "tévedtem el":)
A Nagykövet Úrnak megígértem, őszintén fogok írni. Szóval őszintén írok: Köszönetet szeretnék mondani a ezért a klassz estéért. A kajákért, amik nagyon-nagyon jók voltak. Emellett az összes magyarnak, aki eljött!! Nagyon klassz társaság volt, sok fiatallal találkoztam, mindenki nagyon aranyos, jó fej, közvetlen volt. Sok ismerős figura megfordult, de azért új emberrel is összefutottam. Nem csináltam sok képet, inkább dumáltam a többiekkel.

Ami az észak-koreai helyzetet illeti, mondták, nem kell aggódnunk, nincs háborús helyzet. Én is ebben a hitben éltem. Ha esetleg valami gond lesz, akkor értesíteni fognak :). Szóval mind Családomnak, mind Barátaimnak üzenem, Kim Dzsong Un-ék is csak "ugatnak, nem harapnak!" hehehe

Köszöntő beszéd. A márciusi ifjakhoz hasonlított a Nagykövet Úr minket, mivel annyira bátrak vagyunk, hogy kijöttünk ide, távol otthontól :). 
 A kaja-nagyon finom volt! Ezt őszintén mondom. Igaz idén kevésbé ütközött ki az európaikaja-hiányom de nagyon örültem neki! :)
 Nyuszifül!!! :) :)
 :) :) Azért mondtam, ezt az "őszintén fogok írni" kijelentést, mivel a két évvel ezelőtti találkozó után elkövettem egy kis "bakit". Most le merem írni, tavaly nem mertem! :) Szóval az volt, hogy véletlenül megemlítettem a 2011-es találkozóról, hogy a süti bolti volt (még ha ízlett, akkor is). Aztán 2012-ben: "Olvastunk a találkozóról több blogban. Legtöbben jó kritikát írtak, de hiányolták a házisütit"-mire én odasúgtam valakinek: "Ez nem én voltam"-de később kiderült-én voltam a ludas, de elfeledkeztem róla!!!
 Még mindig a nyuszifül!!!
Köszönet még egyszer a fogadásért, meg mindenkinek, aki eljött! A "regiekkel" jó volt találkozni, az "újakat" pedig örülök, hogy megismerhettem!!! :) :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése