2012. október 26., péntek

Buli tengeri herkentyűkkel

Ma egy konferencián voltunk Incheonban. Magáról a konfiról nem beszélek részletesen. A posztereinket mutattuk be. Viszont, mikor az elhúzódó előadások véget értek (egyes profok rossz szokása, hogy szeretnek két liter vizet önteni a fél literes üvegbe, azaz rohadtul nem tartják az időkorlátot), egy halas étterembe mentünk.

Életemben nem ettem ennyi nyers halat, meg tengeri herkentyűt, mint ma este...Volt egy-két ember, akinek annyira nem jött be, de én elég fura magyar vagyok.Ahhoz képest, hogy nincs tengerpartunk, szeretem a tengeri herkentyűket.
Jujj, nyers hal, imádtam.
 Hehehehe :)
 Rák, amit helyben sütöttek, sóágyon. Bakker, a rákok, mikor odatették elénk a fazekat, még éltek, sikítottunk, mikor kiugráltak a fazékból. Mikor megsültek, szép pirosak lettek :).
 Ökörködünk, ökörködünk...
 Algatölcsér, halikrákkal.
 Jókislányos- nyuszi(szamár)fülmutogatós....
 Rengeteg féle kaját kaját kóstoltunk, és nagyon finom volt szinte minden. A buli zárásaként egyik prof koreai dalt kezdett el énekelni. Valami tradicionális koreai nótát a barátságról. Többen is kornyikáltunk, a többiek tapsoltak, nevettek. Jól szórakoztunk, örültem, hogy Főnököm utolsó pillanatban tanácsolta, menjünk el erre a konferenciára. :). Mert csütörtökön tudtam meg... Egyik osztálytársnőm nagyon aggódott, hogy mérgező a nyers hal/osztriga stb. Ezek azonban akváriumban lettek "tenyésztve", direkt evési célokra. Tudom, csajok, megérdemelném, hogy következő életemben garnéla legyek, és  engem is élve süssenek meg... :S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése