2012. október 25., csütörtök

Annyi minden van most az agyamban. hogy nem emberi. Teljes a káosz. Nem is történt nagyon olyan dolog, amiről írni tudnék. Két hónapja jöttem vissza. A szokásos fíling-azaz alapjába véve, pár rossz momentumot (percet, órát, esetleg napot, amik horror-fílingek. Bár ritkább az ilyen) leszámítva viszonylag jól érezm magam. A "Gangnam-style" őrület még mindig tart. Érdekes, nekem sem uncsi, pedig az aktuális idényslágerek sosem "feküdtek" nekem.

Az őszi levelek gyönyörűek, lehet, szombaton túrázunk egyet a Bukhansanon. Jövő hétvégét meg nagyon várom! Tudom, link vagyok, hogy túrázom. De ezek a spirituális tisztítások kellenek nekem! Akkor is!!

Jövő héten lefotózom a padlizsános "csodakajámat". Vagy elkészítem brokkolival, úgy is finom lehet. A Két kedvelt zöldséges "standom". Találkoztam már ott osztálytársakkal, tehát nemcsak én ismerem azt a helyet. Viszont én a kisebb méretű édesburgonyát szoktam választani, mivel azt könnyebb pár perc alatt "meggőzölni". Van, aki a nagyobb darabot részesíti előnybe. Amúgy klassz dolog az édesburgonya. Kicsit olyan íze van, mint a főtt gesztenyének :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése