2012. augusztus 1., szerda

Hogy fotózhattam össze 8 gigát??

Ma vettem egy új 8 GB USB-t (a laborhoz közeli imformatikai szakboltban) amin a képeimet akarom hazavinni (tavaly CD-vel bajlódtam, kb. 10 lemezt teleírtam). Rámentettem az összes fotót amit tavaly augusztusi visszatérésem óta csináltam és a laborgépemen fellelhető. Atyavilág, majdnem megtelt a kütyü!!! Hogy a túróban fotóztam össze majdnem nyolc gigát? Vacilláltam pedig a négy gigás USB-n is, de végül a nagyobb mellett döntöttem (nem került sokkal többe). Most már örülök neki :).
 Tudom, rengeteg fotót csináltam idén, és aki ismer, tudja, szeretek fényképezni. Ez nem fog változni jövőre sem, hiszen a suli befejezése mellett van pár célom, utazás ügyében is. Hiszen attól, hogy még tanulok idekinn, szeretek hétvégente csavarogni. Pakolással jól állok, szombaton Steve-ékkel túrázom egyet. Úgyis áramszünet lesz a az egész campuson, szinte egész nap, Most már tudom, reggel ezt hírdették a koleszban (csak ott koreaiul-kínaiul írták csak ki, angolul nem). Napközen a laborban is láttam a hírdetést, de mivel ott magasabb a környezetével önmagát csak angolul megérteni képes egyén (pl. jómagam) aránya, kiírták angolul is. De túrázásra-csavargásra jó ürügy az ilyen, heheh :).


 Örömhírek ma reggelre: Újabb magyar arany!! Szép volt, Gyurta! :). Cseh Lacinak, és a női vízilabdásoknak meg csak azt tudom mondani: Csak így tovább, ügyesek voltak tegnap! :)

Őrületes meleg van. Hála az égnek, nem mondanak vásárnapra sem rossz időt.  Csak a röpcsinek ne legyen műszaki hibája, emiatt nagyon is szurkolok!!! Ha időben indulunk, akkor nagy eséllyel időben is érkezünk, mivel egy repülő nem keveredik dugóba, nem áll meg baleset, vagy hiba miatt. Ha meg meghibásodik... arra jobb nem is gondolni... Már nagyon várom a nagy utazást! Két és fél nap :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése