2012. július 30., hétfő

Lassan megyek...

Öt nap :). Lassan el kell kezdeni pakolni... Nem lesz sok cuccom, de sejtem, hogy azért lesz mit zsákba tenni itt is:) (csokik, koreai kekszek sok helyet foglalnak) A nagyhátizsákkal megyek. Két éve nem használtam, mivel tavaly a kerekes bőrönd-kisebb hátizsák -kettőssel mentem. Szombat este levettem a batyum a szekrény tetejéről, hogy beletegyek valamit... Csupa por volt. Itt az ideje a csomagolásnak. Csak szép, nyugodtan, nem utolsó percre hagyva. Hogy szombatra márcsak a laptop betétele maradjon.

Ezen a képen elérzékenyültem...Lenyűgöző állatok a kutyák :). Magyarázat: Egyik kutya vak, a másik meg "segíti" a társát. Imádom a kutyákat, még mindig, és ha lesz lehetőségem, saját családom, tartani fogok egy ebet is! :)
 Most a kéziseinkért szorítok épp... Korea ellen játszanak... Nyerjétek meg, fiúk!! A vízilabdások miatt már majdnem elsírtam magam... (Otthon azt mondták, elbízták magukat a vízilabdások, kellett nekik a pofára esés, megérdemelték. Hát, én erre annyit mondok, remélem, felébrednek most már, és tényleg rendesen játszanak majd) Esküszöm, nem fogom a koreai ismerőseim orra alá dörgölni, ha nyerünk!! :)
Kicsit később: NYERTÜNK!!! :) Vééégre!! :) Gratula, srácok, kellett nagyon!! Csak így tovább!!!

Még egy érdekesség: A svájci- (dél) koreai focimeccsen Korea kiütötte Svájcot, és az egyik sportoló rasszista megjegyzést tett Koreára a Twitteren ("Szétverem..." "mongolidok" meg hasonlók). Ezt a svájci sportolót kizárták az olimpiai csapatból. Hát, mit mondjak? Ő tényleg megérdemelte!!!Nem modom ki, mennyire...

Csak azt nem értem, most a héten miért rándul görcsbe néha a gyomrom... Tudom, utazás, megyek lassan, idegesség, hogy mindent elintézzek indulás előtt, és egyebek. Nem félek a repüléstől, továbbra sem. Csak azért szurkolok, hogy ne késsen a moszkvai gép, és elérjem a pestit... jujj...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése