2012. augusztus 4., szombat

Ismét útra készen

Klasszikus verzió, ami nem lesz igaz...

Reggeli: Kimcsi Szöulban
Ebéd: Kaviár Moszkvában.
Vacsora: Rakott krumpli Pesten.

A további részek pláne kitalációk, aki nem akarja, nem olvassa...
Sörös verzió: 
Reggeli: Cass Szöulban
Ebéd: Baltika Moszkvában
Vacsora: Borsodi Pesten

És a hardcore verzió, csakis erős idegzetűeknek :) :)
Reggeli: Soju Szöulban.
Ebéd: Vodka Moszkvában
Vacsora: Pálinka Pesten!!!

Lassan indulok, még korai. Már túl vagyok a kora reggeli futáson, nagyon-nagyon kellett. 10re jó lenne kiérni a reptérre. Viszlát, Bundang, Szöul, viszlát kolesz-suli-sportpálya, viszlát, munkatársak, itteni ismerősök, haverok!!! Viszlát kimcsi, összes itteni kaja, és hegyek, és szép tájak!! Viszlát, minden, augusztus 27ig!!!  Komolyan, most szomorú vagyok, hogy el kell mennem!!! De boldog is, hogy kicsit otthon lehetek...Viszlát Korea, augusztus 27-én újra találkozunk!!!
Örömhír: vízilabdásaink "feltámadtak hallottaikból", és bejutottak, így esélyesek akár éremre is!!! Csak így tovább, skacok!!

5 megjegyzés:

  1. Remélem kényelmes utad van! ^^ Vigyázz magadra, és jó szórakozást otthon!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, kalandos volt, késéssel, rohanással. Én nem maradtam le a pesti gépről, de a csomagom igen :S. (kicsit szoros volt) Majd mesélek később, most nincs rá agykapacitásom :( :(

      Törlés
    2. Megírtam róla a beszámolót :). Minden jó, ha a vége jó: Ma meg fogom kapni, remélem, nem törtek össze a törékeny dolgok benne. Augusztus végéig maradok, majd megyek vissza befejezni a sulit :) :)

      Törlés
    3. Mindent elolvastam :) Örülök, hogy azért sikerült legalább Neked elérni a gépet, a csomag késés az meg belefér! :)
      Én amúgy még mindig nem tudtam szerintem átállni a koreai időre, így egy hónap elteltével, úgyhogy ezért is vagyok még fent, így éjjel 2-kor...xD De lassan megyek haza, úgyhogy már mindegy. Képzeld el, most hétvégén mikor megyünk Jeju-ra, esni fog pont az eső :( Néztem benti elfoglaltságokat, de hát csak az lenne a jobb, ha tudnánk járkálni mindenfelé... Na majd meglátjuk, remélem addigra elfújja az esőfelhőket a szél :)
      Érezd jól magad otthon! ^___^ És edd magad tele olyanokkal, amik itt nincsenek :)

      Törlés
  2. Igyekszem :). Pl. főzeléket egy éve nem ettem, most telieszem vele magam :). Nem is beszélve a fáról frissen szedett gyümölcsről, úgy a legjobb:) Remélem, Jeju-n nem fog esni, mert nagyon szép!! :) :)Érezzétek jól magatokat!! :) :)

    VálaszTörlés