2012. augusztus 7., kedd

Megérkezett!!!!

Végül meghozták az elveszett csomagot is!! :). Épségben megjött minden, még az esernyő is!!! :) Emiatt izgultam leginkább,  mivel alig fért be a hátizsákomba. Egy károm lett, a ricecake-k megposhadtak. Ezt sajnáltam, mivel a tteok tradicionális koreai süti. Még jó, hogy szilvabort nem hoztam! Mert ha eltört volna, az üvege, akkor nagyobb lett volna a károm! :S. De sebaj!! :) Jó itthon! :)

2 megjegyzés:

  1. Isten hozott itthon!:)
    Akkor te is átélted azt, amit én az oroszokkal.Késés, rohanás, izgulás a csomag miatt. Annyival szerencsésebb voltam nálad, hogy én a csomagommal egyszerre érkeztem haza!;)
    Amúgy mazoista vagyok, mert úgy néz ki, hogy ősszel megint az oroszokkal megyek!:)
    Pihenj sokat. Élvezd az itthoni ízeket, mert hiába mondják hogy milyen finom a koreai kaja, azért a hazainak nincs párja!;)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm!!! :) Annyira nem is rossz az Aeroflot, mindenki nagyon segítőkész, készséges volt, csak nehezményezem, hogy 2010ben volt rendes, 3-4 órás "átfutási idő" a két gép között, most meg alig másfél óra, és totál távoli terminálból indult a pesti gép... Pesten is teljesen segítőkészek voltak, házhoz szállították a csomagom a falunkba (Pesttől 180km, nyugati országrész). Nem mondom, hiányzik a kimcsi, de végre ehetek főzeléket is!! :) Jó itthon!!! :) :)

    VálaszTörlés