2012. június 17., vasárnap

Ismét agymenésem van

Élet apró örömei: Tegnap kaptam Connie-től egy könyvet, ami Korea történelmét, kulturáját mutatja be poénoson, képregény-szerűen. Tavaly tavasszal egyik haverom mutatta nekem, és akkor nagyon tetszett. Elhatároztam, megveszem, de időközben teljesen kiment a fejemből. Az ilyen, dolog, hogy kinézek magamnak egy könyvet, és megkapom valakitől, boldoggá szokott tenni. :). Köszönet érte:).

 Szombaton Seoraksan! :) Ma reggel kimostam a hátizsákom a tiszteletére-már ráfért - remélem, addigra megszárad. Sokat használtam, rengeteg csavargásra vittem, és ez megtette "jótékony" hatását...  Mosógépbe nem mertem betenni... Ne esssen szombaton!!! Anyu szerint be kéne tennem a mosógépbe... Hát, nem bízom benne.

Répa, uborka, csámve stb. A nyár slágerei, asszem, egyszer bepróbálkozom padlizsánnal is. Dunsztom sincs, hogy hogy csináljam meg, de annyira szép a színe, hogy megkívántam. Otthon ettem töltött padlizsánt, de hússal nagyon nehéz... Padlizsánkrémet Erdélyben kóstoltam, iszonyat finom... De itt, nem tudom, hogyan lehet enni... Lehet, hogy simán megpárolom. Imádom a zöldségeket. Sajnos a csokit is... :(. Sőt, a csokit, és az uborkát kb. egy szinten imádom, mindkettő jó, de nem tudok a csokiról lemondani az uborka javára... Vagy a répa javára. Ok, ubi és répa negatív kalória, de akkor is... Egyszer azt hiszem görögdinnyét is veszek, mielőtt hazamegyek. Istenem, de hiányzik az otthoni, fáról leszedett gyümi! :( Lassan érik a sárgabarack... A meggy is... Bobi imádta  őket :(.

Hiányoznak az otthoniak, sok régi ismerős, akikről ezer éve nem hallottam... Komolyan mondom, néha annyira jó lenne pár emberrel összefutni, megdumálni bizonyos dolgokat (erre nem azt értem, hogy mennyire f*s minden, hanem röhögni egyet, stb), hogy nem emberi. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése