2013. december 16., hétfő

Csak úgy...

Hideg van...
Tudom, ezt csak az érti, aki tud angolul, de szerintem ez olyan cuki!!!

Amúgy ma két gyülekezeti barátommal kajáltam... Először all-you-can-eat-ba akartak menni, de arra sokat kellett volna várni (én örültem, hogy végül nem itt kajáltunk, mivel a laborral állítólag holnap nagy zabálás lesz...). Így a TGIF-be kötöttünk ki. Itt jót ettünk :). Vicces volt, elég félve kóstoltam meg a fokhagymás péksütit. Tudniillik, Európában és Amerikában a fokhagymás kenyérfélék nagyon népszerűek (otthon én is gyakran csináltam fokhagymás melegszenyót hétvégente). De itt, Koreában alaposan megcukrozzák a fokhagymás "sütit", amivel ehetetlenné teszik... Itt viszont nem volt rajta cukor. A kaja is finom volt, amit rendeltünk.  Mellesleg elég sokat nevettünk, ami már rám fért :)
Ahmed örül... :)
 Ahmed szavai: "Nem szeretem a samgyopsalt! IMÁDOM!!!" (höhöhö)-majd legközelebb  azt kajálunk :) :).
Aztán megnéztük a Konkuk Univestiy campus-át, ahol a haverom PhD-zik... Szép nagyon, de van a campus közepén egy hatalmas tó. Nyáron nem lennék itt diák a szúnyogok miatt...
 Amúgy még honvágyam van, de már kezdek jobban lenni kicsit. Szombaton mindenesetre csúszok egy nagyot a Bears Town lejtőin. Aztán majd januárban szeretnék menni Yongpyepng-ra is síelni :) :). 2010-ben azt mondtam, annyira nem klasszak a koreai sípályák... Később pedig szerencsére megváltozott a véleményem :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése