2012. július 4., szerda

Tudom, hogy ezt nem szabad, de akkor is...

Egy hónap...
Egy hónap múlva...
Egy hónap múlva ilyenkor...
Egy hónap múlva ilyenkor, augusztus 5-én...
Egy hónap múlva ilyenkor, augusztus 5-én már incheoni reptéren leszek.
Egy hónap múlva ilyenkor, augusztus 5-én már Incheoni reptéren leszek, talán már be csekkoltam.
 Egy hónap múlva ilyenkor, augusztus 5-én már Incheoni reptéren leszek, talán már be csekkoltam, és várni fogok.
  Egy hónap múlva ilyenkor, augusztus 5-én már Incheoni reptéren leszek, talán már be csekkoltam, és várni fogok a moszkvai gépre.
 Egy hónap múlva ilyenkor, augusztus 5-én már Incheoni reptéren leszek, talán már be csekkoltam, és várni fogok a moszkvai gépre való felszállásra.
Egy hónap múlva ilyenkor, augusztus 5-én már Incheoni reptéren leszek, talán már be csekkoltam, és várni fogok a moszkvai gépre való felszállásra, ami egy Airbus A333 lesz,
Egy hónap múlva ilyenkor, augusztus 5-én már Incheoni reptéren leszek, talán már be csekkoltam, és várni fogok a moszkvai gépre való felszállásra, ami egy Airbus A333 lesz, közben nagyon izgatott leszek. 
Egy hónap múlva ilyenkor, augusztus 5-én már Incheoni reptéren leszek, talán már be csekkoltam, és várni fogok a moszkvai gépre való felszállásra, ami egy Airbus A333 lesz, közben nagyon izgatott leszek, talán korzózom kicsit a Duty Free shop-okban is.
 Egy hónap múlva ilyenkor, augusztus 5-én már Incheoni reptéren leszek, talán már be csekkoltam, és várni fogok a moszkvai gépre való felszállásra, ami egy Airbus A333 lesz, közben nagyon izgatott leszek, talán korzózom kicsit a Duty Free shop-okban is, hogy lenyugodjak.
 Egy hónap múlva ilyenkor, augusztus 5-én már Incheoni reptéren leszek, talán már be csekkoltam, és várni fogok a moszkvai gépre való felszállásra, ami egy Airbus A333 lesz, közben nagyon izgatott leszek hogy elérem-e a pesti catlakozást, talán korzózom kicsit a Duty Free shop-okban is, hogy lenyugodjak.

Tudom, nem szabad visszaszámolni. De olyan jó rágondolni! :) Egy biztos: most vinni fogok haza tteok-ot, mivel egyből hazamegyek, mivel közvetlenül megyek, nem fog megromlani! :) És tuti beteljesítek pár vágyálmot, ha visszatérek. Pl. jövő ősszel Ulleungdo, ami a képek szerint "A Gyűrűk Ura" fan ismerőseimnek tuti tetszene. Emellett még van pár dolog. De legfontosabb: Befejezni a sulit!
Azért szurkolok még, hogy augusztus 5-én ne essen, főleg nem dörgés-villámlás kíséretében. Ne legyen a röpcsinek műszaki hibája. Emellett Szöulban kapjam meg a pesti gép beszállókártyáját is. Másfél órám van Moszkvában átszállni, jujj  Moszkvában a csomagellenőrzés átszálláskor nagyon durva... Remélem, nem fog késni...Beázott a felettünk lévő labor... Mi még bírjuk...
A srácok mennek Kanadába jövő héten, arra a konferenciára, amiről meséltem. Én most nem mehetek :(, bár posztert készítek.  Nem is baj, sok kiesés lenne nekem időben (arról nem is beszélve, hogy időzónák miatt tropára mennék a kétféle ugrálás miatt), és van pár dolog, amit be akarok fejezni, hogy nyugodt lelkiismerettel szállhassak föl a moszkvai majd a pesti gépre. Ennek ellenére jó lett volna...
Éjjel állítólag elég ronda zivatar volt Szöulban, de én nem hallottam belőle semmit, mert úgy aludtam, mint akit agyonvertek...
 Bár mikor laborba mentem, esett még... Elég rondán eláztam...
Mellesleg nagyon elegem van már a menzakajából...esőből is, már most. Holnap úgy néz ki, nem fog esni, ha Muuido-n leszek. Pancsi a tengerben :).

4 megjegyzés:

  1. Huhh, akkor én is! :D
    Két hónap...
    Két hónap és két nap múlva...
    Két hónap, és két nap múlva ilyenkor...
    Két hónap, és két nap múlva ilyenkor szept. 7.-én...
    Két hónap, és két nap múlva ilyenkor szept. 7.-én, valamikor...
    Két hónap, és két nap múlva ilyenkor szept. 7.-én, valamikor indul a gépem Feri-hegyről...
    Két hónap, és két nap múlva ilyenkor szept. 7.-én, valamikor indul a gépem Feri-hegyről Franciaországba...
    Két hónap, és két nap múlva ilyenkor szept. 7.-én, valamikor indul a gépem Feri-hegyről Franciaországba, és nem is jön vissza...
    Két hónap, és két nap múlva ilyenkor szept. 7.-én, valamikor indul a gépem Feri-hegyről Franciaországba, és nem is jön vissza, csak július 7.-én.


    Most ezt így végig gondoltam, és kirázott a hideg... Te jó ég!


    Ha jól vettem ki a szavaidat, akkor Moszkvába mész igaz? ÚÚÚÚÚ, csinálj sok-sok-sok képet!!!!! És kérek egy részletes beszámolót is. ;)

    VálaszTörlés
  2. Nem, haza, csak moszkvai átszállással :). Három hétre :) Érezd jól magad Franciaországba! Voltam pár éve Moszkvában is :).

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés