2012. július 25., szerda

Olimpia

Holnap lesz a londoni nyári olimpia megnyitója! Ennak tiszteletére raktam be ezt a videót (egyik olvasóm mutatta, köszönet érte). A zene és a videó is nagyon tetszik.

"Mit szeretsz legjobban az olimpiában?"
"Hát a piát"- favicc, de mikor hallottam röhogtem rajta. 

Hajrá, magyarok, hozzatok haza minél több aranyérmet (és jó helyezést!!) :) Ez főleg a kézi-és vízilabdásoknak, úszóinknak illetve az evezőseinknek szól!!! (meg akármelyik sportág résztvevőinek!)
A foci VB-n két éve nyilvánvaló volt, Koreának szurkolok, mivel a magyar foci olyan, amilyen :(. Sajnos... De itt más a szitu, Nem tudom, mi lenne, ha lenne egy koreai-magyar vízilabda, kézilabda vagy akármilyen meccs... Érdekes lenne.

Remélem, nem keverik bele annyira a politikát, mint négy éve... Amin gyakran csodálkozom, mennyi doppingbotrányról hallok mindig. Gyakran buknak le sportolók doppingteszten, mégis sokan megpróbálják kijátszani a hatóságokat. Van, mikor hónapokkal, sőt évekkel később derül ki, doppingoltak. Emlékszem, 2004ben Bódvarákón voltam (elsőéves korom előtt), mikor az olimpia volt, és bejelentettek minden egyes aranyérmet (vagy ezüst/bronzérmet). Ujjongtunk akkor. Majd egy napra rá hallottuk, hogy dopping miatt kizárták egyik játékost, és elvették az aranyat tőle. Remélem, idén nem lesz ilyen... Mindenesetre hajrá!!! Vannak esélyes sportolóink, ahogy e falhozatalt nézem :)
 Nacsak, mit hallottam: Londonban az észak-koreai női labdarúgócsapat megsértődött, mivel dél-koreai zászlót mutattak a csapat bemutatásakor. Bocsánatkérés után voltak hajlandó csak lejátszani a meccset... (Egyébként győztek Kolumbia ellen). Személyes véleményem szerint durva baki, a briteket minősíti... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése