2012. július 10., kedd

Csak egy agymenés

Tavaly ilyenkor eufóriában és álomvilágban éltem. Hiszen hamarosan indulhatok. Csináltam a poszteremet-most is csinálom, és türelmetlen voltam, hiszen napokon belül gépre szállhatok Párizsba. Nem nagy lelkesedéssel jöttem vissza, az első időszak rémálom volt. Csótány, kobra, varangy, kiköpött rágó(FÚJJJJJ még mindig!!!), ha már itt tartunk Rágógumi vagy kubairitmus, fluortomi, justibieber.
És így jár, aki lenyeli a rágóját, ha már a Rágóguminál tartunk :)

 Ma ezekre a napokra kissé öníróniával gondolok. A poszterkészítés most sem maradt el, de most én nem mehetek Kanadába (idén ott lesz). Amiatt kicsit szomorú vagyok, hogy nem én mutathatom be a saját munkámat. Tudom, a srácok meg fogják oldani, de kicsit el vagyok miatta kenődve. Talán annyiból jobb is, hogy nem kell rövid időn belül kétszer elszenvednem a jetlag-et. Asszem, kikészülnék ettől. Lehet röhögni, de az időzónák eddig engem mindig megviseltek. Négyszer utaztam Szöulba, négyszer szenvedtem el az alvászavarokat. Ezt nem panaszkodás szintjén mondom, de sajnos nem állok át egyből... Egy -két nap mindig kell.
 Sebaj, azért lesz dolog, iszapfesztivál, túrázás, sőt még lehet, honfitársakkal is összefutok. Ezt nagyon is szeretném, Igaz, idén sokkal többször találkoztam magyarokkal, mint tavaly. Így sem elégszer. Egyik Korea- rajongó olvasóm ötlete volt az egész találkozó:). Az is lehet, azt teszem, mint a román ismerősöm: utolsó pillanatban is túrázom :) jujjj:) Aztán miután jövök vissza, már monszun is az utolsókat fogja rúgni (remélem) nagyon közel lesz az őőősz!!!! :)
Szuvenír-vásárláson már lassan el kell kezdenem filóznom. Családom megnyugtatására mondom: Nem fogom felvásárolni fél Insadongot, vagy Itaewont, akármennyire nagy a kísértés :). Komolyra forítva a szót, nem fogok giccseket venni.De már vannak ötleteim :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése