2015. május 4., hétfő

Gyereknap

Koreában szünnap a május 5. Mai Google :)

Most nincs kedvem kimozdulni, ráadásul hálózat sincs a laborban. Szerencsére a wifi működik, és a laptopon tudom fogni. Meleg van, de fúj a szél. Tegnap szinte fáztam, mikor vékony szoknyát meg mertem kockáztatni, ma vettem harisnyát is.

 Ma megkaptam az instrukciókat a konferencia szervezőitől, és regisztráltam a nyári konferenciára.Holnap talán lefoglalom a repjegyet is, mivel találtam megfelelőt. Sajnos a legtöbb járat hajnali fél 1kor érkezik DC-be, amikor már semmi public transport nincs... Vagy pedig nagyon rövid az átszállási idő. Azt hiszem, elfelé Dallas-ban es Miamiban van a legjobb átszállási idő, és árban is egész jók az utak. Csak olyan hosszúak a repülőutak :(. Az augusztusi hazaút, közvetlen járat lesz Bécsbe, és az nincs 12 óra, visszafelé pedig kb. 10 órás lenne. Dallasba 14 órás lenne az út, Miamiba pedig majdnem 20 órás... Durva...

 Szálláson még gondolkodom, hogy hová. Olyant akarok, ami biztosnágos, közel van a konferencia színhelyéhez... Gondolkodom, hogy elmegyek New York-ba is, 3 órás vonatút, de ez még nem 100%.

Gyerekként mindig az volt az álmom, hogy Amerikába éljek. Bár nem teljesült, de nem bánom. Jó nekem most Ázsiában. De örülök neki, hogy most kicsit eljuthatok oda is :) :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése