2014. május 10., szombat

Tavaszi Jirisan: Avagy most sem láttunk medvket, pedig vártuk őket

Utolsó percben döntöttem, nekem pedig most szombaton Jirisanra kell mennem. Nem tudom, honnan vettem ezt az agyament (Darwin-díjas, hehehe) ötletet, de pénteken, az utolsó percben fixáltam le a kirándulást.De azért megérte :).
Éjszaka mentem ki Yongsan-ra. A buszon szerencsére tudtam aludni. Hajnali 3után szálltunk ki, és indultunk. Na, az első szakasz kínszenvedés volt, de szerencsére gyorsan világos lett. Meleg volt, hamar elfáradtunk. Később, napfelkelte után viszont sokkal jobban lettem.
Az első menedékháznál (Rotary Shelter) pillantottunk meg a napfelkeltét.
Rengeteg ilyen virág volt :). A madarak énekeltek  körülöttünk, érződött, tavasz van.
Reggel 7 körül felért a csoport első fele a hegycsúcsra.
Kimerült, vagy épp kajálós vigyor...

Mentőhelikopter a csúcson.




A második menedékház felé: pihenés is volt :) :)




Az étteremben megettem életem legrosszabb dzsengdzsangcsigéjét... Ha pontoznám, akkor 5 pontból zérót kapna... Krumpli és zsíros hús volt benne... A menzán is jobbat adnak (sőt, néha a sulimenzán egész jót adnak...). Legközelebb ilyen helyeken maradok a bibimpapnál/pajeon-nál... Egy hagyományos faluba is mentünk volna, de sajnos nagyon fáradt volt a banda 99%-a, köztük én is :). Gyorsan otthon voltunk. Nem sokkal a gépem bekapcsolása és az otthoniak értesítése után jött egy mail: Elfogadtak egyik fontos cikkünket. Azaz nekem fontos, mivel én fedeztem fel azt az "okosságot", így egyik első szerző voltam benne :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése