2016. február 14., vasárnap

Valentin-napi dolgok, félmaraton, megkésett szülinap, illetve csajos este

Sosem szerettem a Valentin napot, kicsit üzletnek tartottam, másrészt pedig egy alkalomnak, amikor a "boldog kapcsolatban" élő lányok az épp egyedülálló társaik orra alá döngölhetik, hogy "nekem van párom, neked meg nincs, beeeee"... Kb. ez volt róla a véleményem. Sokat nevettünk azon, hogy itt, Koreában a lányoknak kell először megmondani, ha tetszik nekik a fiú. Mivel február 14-én a lányok ajándékozzák meg párjukat, vagy  a kiszemelt fiút. A fiúk meg március 14-én (white day) vásárolnak csokit, virágot a párjuknak, vagy viszonozzák a lányoknak, ha épp tetszenek nekik. Európai szemmel (talán régimódi vagyok, de szerencsére nem vagyok egyedül) és szerintem meg pont a fiúnak kellene az első lépést megtennie.  Olvastam most róla egy érdekes írást, ami azt mondja, hogy a Valentin-nap nemcsak a szerelmesek ünnepe, hanem a szereteté is, a barátok, család szeretetéé is.
Én épp idei év első nagyobb futását csináltam ezen a jeles napon :). Félmaraton volt, eléggé lehűlt az idő. Pedig tegnap viccelődtünk, hogy ma lehet, sortban fogok szaladni, hát, nem jött be...
Amúgy jól ment a futás, nem jöttem ki a formából, mivel 1:48 meglett. Lesz ez még jobb is :).
A gyülekezeti ismerőseim mondták, hiányzom nekik, jöjjek már, ha tudok. Késve, de elmentem. A gyülekezet utáni kis csoportos beszélgetések alatt felköszöntöttek. Elérzékenyültem, a bordó sapka is nagyon tetszett, amit kaptam :). Illik a kabátomhoz :). A sütit  megettük helyben :)
Este volt egy baráti találkozó, csak lányok. Ebből a társaságból több csajt ismertem, és nagyon kedvelem őket. A Wink Kitchen and Tapehouse-ben már jártam tavaly, a magyaros találkozó révén. Most is jól éreztem magam, jó társaság volt :) :).

A tulajdonos, akinek túracsoportjával ősszel utaztam a hosszú hétvégén. Ajándék lötyi, nem tudom, mi, de finom volt :) :).

Ilyeneket ettünk. Ez a kajálda a hamburgeréről híres: elég finom hambikat adnak, bár kenyérfélét nem nagyon eszem (zsemle nagy részét ott hagytam, csak a húst-zöldséget ettem meg).

Valami zöld ajándék lötyivel koccintunk :).
Ezek után volt ajándékcsere is (gift exchange). Volt pár vicces ajándék :) :)
Kézikönyv bizonyos tevékenységekről :)
Vicces keksz :) :)
Vagy épp cuki sapka :)
Csak szimplán csoki :).
Vagy épp fallikus cukor :).
Szóval volt pár "egyedi és jópofa ajándék". Én egy játékot kaptam, ami már régóta tetszett :), Klassz estém volt, jól éreztem magamat :) :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése