2016. május 21., szombat

Új bringa :) :)

Régóta gondolkodom, veszek Koreába is bringát. Szeretek biciklizni is. eddig mindig béreltem, ha kellett. Viszont régóta gondolkodtam, jól jönne néha a saját csőszamár, de valahogy sosem jutottam el addig, hogy megvegyem azt. Viszont most barátom adta a végső motivációt, mivel ő is imád tekerni :). A verseny után elmentünk Hapjeong-ra, ahol volt egy bringabolt. Gondolkodtam előzőleg azon is, rendelek a gmarket-ról, de annyira nem bízom ezekben a rendeléses dolgokban. Inkább szeretném személyesen megvenni, mivel akkor mégsem zsákbamacska annyira a dolog. A boltban első ránézésre nem találtam megfelelőt. Főleg félprofi, méregdrága csőszamarak voltak (400-2000 dolláros áron, utóbbiak  fanatikusoknak). A teraszrészen láttam egyet. ami hasonlított az otthoni bringámra, és mondtam, ez talán jó lesz nekem, de sajnos azt már eladták. Viszont mutattak nekem egy szép almazöld bringát, ami elsőre megtetszett, ára is nagyon baráti volt. Azt mondtam,  kicsit gondolkodom, de valószínűleg ezt meg akarom venni. Ebéd után eldöntöttem, ő kell nekem :). Vettem hozzá még lámpát, csomagtartót, amiket egyből felszereltek rá. sisakot sem felejtettem el. Még pumpa kell talán. Utána kipróbáltuk kicsit, és hazafelé is előbb szálltam le a metróról, hogy tekerjek pár km-t. Egyelőre nincs panasz, mivel jól gurul :) Holnap felavatjuk ténylegesen :)
Annyira vicces, hogy a pedálokat nem rakják rá a bringákra :).
 Barátom inkább kéknek látta, de szerintem ez almazöld :).  "Mint egy éretlen alma"-legalábbis az otthoniak szerint. Nekem mindenesetre nagyon tetszik a színe :) :).
Amúgy Koreában elég sok bicikliút van, vagy olyan út, ami bringával járható. A metróra is fel lehet vinni a csőszamarakat. Imádok bringázni, és örülök, hogy most megvettem. Tervezünk pár tekerést, és szerintem ahová csak tudok, bringával fogok menni. A június 3-6ig tartó hosszú hétvégén tervezünk egy nagyobb tekerést a keleti parton, Sokcho-tól Samcheok-ig/Pohang-ig, vagy ameddig bírjuk :) :). 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése