2015. november 1., vasárnap

Jirisan Pyangol Valley -3

Nem kezdődött jól a vasárnap: Késések, a buszsofőrök legalább egy órával később érkeztek a kempingbe, mint kellett volna, aztán egyik busz eltévelyedett, várni kellett arra is. Nevetséges, a vasárnapi nap szinte nem volt más, mint időveszteség meg várakozás. Ez a bajom Koreával: Mindent agyonszabályoznak, külsőségek ezerrel, de szervezni azt nagyon nem tudnak. 10 volt, mire elindulhattunk, és rendesen túrázni sem tudtunk. 
A környék szép volt, a fák felvették őszi ruhájukat tiszteletünkre :).






































Kajáltunk, valami erdei gombákból készült levest ettünk. Szerintem finom volt, de a srácok szerint kicsit sótlan. Viccelődtünk azzal, hogy biztos-e hogy a gombák vizsgálva voltak-e, és túléljük-e az ebédet? Tudom, morbid, és a vendéglősnek is érdekébe áll kivizsgálni őket :).




Szerencsére a hazaút viszonylag nyugodt volt, kevés dugóval, kicsivel korábban érkeztünk vissza a tervezettnél, úgy, hogy fél óra késéssel indultunk el. Dajeon és Pyeongtek magasságában voltak kisebb elakadások, de nem voltak vészesek, gyorsan feloszlottak. A vasárnap reggeli dologtól eltekintve jól éreztem magam, több barát, ismerős jött, és az őszi környék is gyönyörű volt :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése