2015. október 30., péntek

A mostani hetem

2 prezit tartottam... :).

Szóval volt két konferencia, egyiken a saját anyagommal, másikon nem sajáttal kellett készülnöm.

Volt egy kis malőr hétfőn s prezimmel, de megoldódott. Nem értem, mi volt a gond, hiszen pár éve ugyanez nem volt probléma. Mindenesetre felforrt az agyvizem rajta. Kedden meg a stressz, hogy hogyan jussunk el oda. Szerdán-csütörtökön fél 6kor kelés, 7 után indulás. Buszoztunk, taxiztunk, mivel macera volt Incheonba kijutni. Ott kiderült, szerdán délután kell előadnom. Kicsit izgultam, de nem volt baj.  Nem voltam olyan magabiztos, mint szeptemberben, de szerintem nem voltam rossz.
A kaja este jó volt, de egyik srác rosszul lett. Ő másnap nem jött velünk. A második nap korábban ért véget az esemény, buszon aludtunk kicsit, de készülni kellett a pénteki dologra is. Szóval a sport is elég rapszodikus volt a maraton után, de még van időm formába lendülni a novemberi futások előtt.

Pénteken viszont megváltás volt a reggel 7ig alvás és hajmosás. Viszonylag pihenten mentem a szemináriumra. A dolog koreaiul volt, én mondtam el egyedül anyagot. Kaja jó volt, az Outback-ban ettünk, csirkesteak-et. Hatalmas adag volt, emellett járt hozzá leves-saláta is, emiatt kifogott rajtam. Hamarabb véget ért a dolog, mint számoltam, és egy hosszabb eltévedés-séta után délután 4 körül már metrón ültem haza (Jó dolog a GPS...).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése