2015. április 9., csütörtök

Esős hétvége

Múlt hétvégén a futóklubbal voltam, a Hapcheon Maratonra mentünk. Az első napot elmosta az eső.
Útközben próbáltam olvasni a buszon, de úgy rázkódott néhol a járgány, hogy feladtam. Kaptunk ebédre szenyót. Azt hittem, a pulykásban zöldség is lesz, de legközelebb a vegósat fogom választani :). Aludni kicsit mindenesetre aludtam egy fél órát. Egyik csaj kilöttyintett mindjárt az elején valami italt. Ez a "kilöttyintés" elég gyakori jelenség volt elfelé is visszafelé is... Na, mindegy. Kicsit megijedtem, mert sötét felhők gyülekeztek.

 Szerencsére nem volt olyan sok dugó, gyorsan ott voltunk. Szerintem a hotel elég giccses volt, de a többiek szépnek találták.


A Hainsa-hoz mentünk, a híres Buddha-szentélyhez. Azért tudtam szép képeket csinálni. Ráadásul megnéztünk egy oktatófilmet, meg kaptunk krizantém-teát is. Alapjában véve nem volt rossz délután, csak kicsit sokat álltunk az esős, nyirkos időben, ami már idegesítő volt... 







A szállásra visszatérve ettünk bibimpap-ot, majd kipróbáltuk a szálló szauna-fürdőjét is, amit kedvezményesen használhattunk. Jól esett a meleg víz, mivel a hideg, esős időben már fáztunk. Ráadásul finom gránátalmás lötyit is lehetett fogyasztani, egész olcsón. Egy darabig dumáltunk, majd próbáltunk aludni.Nem nagyon ment nekem, magam sem tudom, mi miatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése