2015. április 12., vasárnap

4. helyezett, megint

Vasárnap ismét részt vettem egy kisebb futóversenyen Sports Complex mellett. Ez valami jótékonysági futás lehetett. A szokás szerint félmaratonra neveztem. Szeretek félmaratont futni. Egyrészt, kihívás, mivel 21km azért nem kispályás... Másrészt, nem terheli le az embert annyira, mint a teljes maraton. Néha agyalok, ki kéne próbálni az ultramaratont, de nem tudom, hogy egyelőre megvalósul-e. Egyelőre a teljes maraton lefutására büszke vagyok... Na, mindegy. Nagy nehezen megtaláltuk egymást a többiekkel. Kevesen neveztünk erre a versenyre a futóklubból. Késve indult a futás, mivel a szervezők elpofázták az időt.
A félmaraton távján elég nagy volt a tumultus, elég sokat kellett előznöm kezdetben. A Sports Complex ezen szakaszán elég dombos a terep, 9 km körül kezdődik egy elég hosszú és meredek emelkedő. A múlt heti futásnál is nagyobb. A fordulónál láttam, hogy három női futó volt előttem, akiket esélyem sem lett volna megelőzni. Elég meleg volt, a nyári futócuccban is melegem volt. Jó volt célba érni. 1:54et futottam, de így is meglett a negyedik helyezés. Örültem neki, főleg, hogy dombos terepen esélyem sem volt jobbra. Egyik futósrác mondta nekem, hogy dombos terepen, melegben legalább 10-15 percet hozzá kell adnod az idődhöz. Van benne valami, mivel megéreztem eléggé :).

Ők is sikerrel lefutották a 10km-t :).

A Rabbits-os futókkal pózolunk (A Rabbits egy másik futóklub, akinek tagjai a Nyúl évében születtek, gyakran részt vesznek futóklubunk rendezvényein). Tök jó fejek voltak, képeket csináltak rólam, mikor átvettem a díjat.
Bakker, ilyen időhúzást itt még nem értem, a szervezők elég idegesítőek voltak... De végül átvettük a díjat, most egy 100 dolláros utalványt kaptam, még ki kell derítenem, hol tudom levásárolni :). A szél feltámadt...


Mondom, nem a helyezésért futok, de örülök, ha összejönnek néha a kisebb sikerek :). Amikor sétáltam a metrómegállóhoz, láttam, hogy a baseball stadionban már gyülekezett a tömeg, mivel valami meccs volt soron. Koreaiak nagyon szeretik a baseball-t, gyakran vannak meccsek, én még nem voltam ilyenen.

2 megjegyzés:

  1. Kepzeld, tegnap nem latszodtak nalan a tojasfestes es a macis poszt kozti bejegyzeseid! Nagyon szepeket festettetek. Iden nekem nem volt idm(bezzeg most raernek.. :D). Gratulalok az ujjabb eredmenyekhez! Csodaszep lehetett a viragzo fak alatt futni. *.* Azt a "nem vagyok eleg" rossz hangulatot jol ismerem. :( Remelem gyorsan elmult es nem befolyasol. Tuti en elmennek a jejui futasra. Inkabb azt banjam meg, hogy eltem egy lehetoseggel, mint azt, hogy nem. :D

    VálaszTörlés
  2. Most irtam meg :). Mivel a lakasban nincs internet, a laborbol irok, csak energiam nincs :( :(. Emiatt csak kepeket teszek fel, es mikor epp van ra affinitasom, irok :) . Be kellene kottetni :). Gondolkodom rajta meg mindig, csak annyi fontos dolog "log most a levegoben", hogy nem tudom... Most remelem, minden rendben :) :)

    VálaszTörlés