2014. december 7., vasárnap

Váltós futás

Erre a váltós futásra a futóklubosok vettek rá, hogy nevezzek. Már nagyon hideg volt aznap.  Hatos csoportok voltak, két csaj-négy fiú taggal.
Pink egyen trikóban várunk a startra :). A csapat másik hölgytagja saját ízlésére formálta a stílusunkat :) :). Amúgy vicces kép, és jó ötlet volt a rózsaszín futópóló, mivel így könnyebben felismertük a csapattársunkat :).
Van, aki Santa Claus-sapkát-szakállat tett fel :). Láttam ezen kívül olyan csapatot is, aminek tagjai "ugly sweater-t" (karácsonyi kötött pulcsi...) vettek föl (na abban tuti kínszenvedés volt futni...).

 Voltak, akik véresen komolyan vették,  és mikor a csaj át akarta venni a pasastól a szalagot, amit az aktuális futónak viselnie kellene, fellökték egymást...
Nekem egy hat és fél kilométeres távom volt (hosszabbik táv csajok számára). Először teljes gőzzel akartam futni, de a hideg levegőben éreztem, nem jó így, tehát "lelassítottam magam" egy normálisan gyors futótempóra, ami nekem kényelmes volt, de így is viszonylag gyorsan fogytak a kilométerek. A maratonos pasasok szépen megelőztek, és vigyorogtak rám (a szokásos "kitartás", meg "szép vagy" beszólások nem maradtak el...). Több lányt lehagytam, aki előttem futott. Elég jó tempóban mentem, és gyorsan elértem a távom végét. Ez a váltós futás amúgy unalmas, mivel sokat kell várni az utolsó versenyzőknek a sorukra.

42km-es érmet kaptunk, amit nem éreztem megérdemeltnek jelenleg...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése