2014. december 16., kedd

Daegwallyeong bárányfarm

Seonjeongryeong (Gangneung) mellett van a Daegwallyeong bárányfarm, ami nagyon híres. Gyerekként már volt szerencsém ezen gyapjasokhoz az apai família révén. Apukám meg is szekált aznap este: "Nem láttál még nagybátyádéknál elég bárányt?" :) :) . A csajok szerették volna megnézni a farmot, így én sem tiltakoztam a juhok ellen :). A belépő elég drága volt, de a környék nagyon szépen rendbe volt tartva. Az állatok is szépek, ápoltak voltak. Meg lehetett őket simogatni, engedték magukat.




Kaptunk a belépődíjhoz füvet, amit a bárányoknak lehetett adni.



Noormális???? Rajtam a síelős ruhám volt (3 réteg alul 4 réteg felül), amiben már nem fáztam. Ez a csaj meg ott feszít sortban, esetleg vékony harisnyában... Nem fagy meg? Ennyire fontos neki, hogy a lábát mutogassa -5 fokban, szélben? Komolyan mondom, a koreai csajok ilyenkor nem normálisak...
Nem volt sok időnk, még járkáltam volna kicsit a farm területén, mivel kiépített utak voltak. De sajnos már menni kellett, a busz várt minket a parkolóban. A hazaút viszonylag normális volt, kisebb dugókkal, 5 előtt Jukjeon-on voltunk, és még, ha késve is, de a gyülekezetbe is eljutottam :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése