2014. december 20., szombat

Gyülekezeti karácsony

A hétvégi kirándulás elmaradt, de utólag visszagondolva nem bánom. Így részt tudtam venni a gyülekezet által szervezett karácsonyi "koncerten-bulin". Nem volt hideg aznap, délelőtt volt egy kisebb munkám a laborban, délután fél 3kor pedig elindultam a rendezvényre. Sok diák ott volt a suliból :)

Lehetett Mikulás-sapkákban meg vicces fejdíszekben is fotózkodni :).


A koncertet élveztem, rengeteg karácsonyi dal elhangzott, a "Silent Night"-tal kezdték, és az Öröm Ódával zárták a koncertet. Emellett énekeltek több karácsonyi slágert is.
Ez a gyerekkórus nagyon jó volt


Ezek után játszottunk, én az első játékban nyertem ezt a tökfödőt, aminek nagyon örültem :).
Csukott szemmel rajzolni... A játékoknál az volt a bajom, hogy néha túlmagyarázták a dolgokat a szervezők, aztán olyan hangzavar volt, hogy alig értettük egymás szavát. Az időhúzást sosem szerettem, amit már ezerszer megállapítottam... Nem kritizálni akarok, de ez az igazság :( :(


A végén kaja is volt, elég nag volt a választék, és nagyon jó dolgok voltak :).

A végén felvágtunk két karácsonyi tortát, Jézus közelgő szülinapja alkalmából, közben karácsonyi dalokat énekeltünk. Kicsit viccesnek tartotta több ismerősöm ezt a "karácsonyi torta" dolgot :) :).
Christmas cane: ez a kampó alakú karácsonyi nyalóka :).
Bokjeong-dong kivilágítva. Sajnos aznap nagyon fagyott volt az út, mivel hirtelen melegedett, majd hűlt az idő, az esti futásom több helyen a korizásra hajazott bizonyos szakaszokon :( :(. Szerencsére ki tudtam azon részeket kerülni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése