2014. október 7., kedd

Oktoberfest Namhae-ben.

A napi program az Oktoberfest volt a "német faluban". Ezt a települést a német telepesek hozták létre, akik gondolom, Koreában házasodtak, és nyugira vágytak. Kb. 10 éve hozhatták létre ezt a kis objektumot, ami egyéni színfolt Namhae szigetén. Emellett itt is csinálnak minden évben egy- egy sörfesztivált, októberben egy három napos buli. Gondolom, hiányzik nekik a híres München-i Oktoberfest, de nem tudnak hazamenni rá.
Német stílusú épületek
.



Traktor
A szokásos koreai cukiság dömping...
Deutscher Platz, ahol a buli volt :)
Német sör :)
Le lehetett ülni, a színpadon voltak néha előadások, sörivó-verseny is.
Német régiségeket is lehetett venni
Vagy Bratwurst-ot enni mustárral, zsömlével :). A német pasasokkal kicsit dumáltunk németül. Értem még a nyelvet, de nehéz megszólalni rajta. Mindig angolra akarok váltani.
A kolbász mindenesetre nagyon is finom volt :) :).
Kilátás a tengerre :) :).

Jó volt kicsit lemenni a vízpartra lazítani :).

A kutyus is befigyelt :).
Később visszamentünk. Itt a palacsintára várván bohóckodtunk :).
Egy kis ökörködés is volt a másik túracsoport tagjaival :).
A német srác a söröshordókon :).

Azonban a piálásé-kajálásé volt a főszerep, amit hamar meg lehet unni. Egy darabig elvoltunk, de eléggé tömeg lett, aztán a tucctucct kezdték el nyomatni, emiatt visszamentünk a szállásra. Ettől függetlenül klassz napom volt, a sült kolbász is jól esett ("emiatt futunk, nem? Hogy sört igyunk, és zsíros kaját együnk"-egyik futóklubos ismerősöm szavai), társaságban is sok szimpi ember volt, emellett pihentem egy nagyot a tengernél is.  Sajnos a sátorozásról mindenki lemondott, a sátorozók vagy  a konyhában, vagy a "seminar room"-ban aludtak. Egy pasas olyan hangosan horkolt hajnali kettőkor, hogy az már fájt... (höhö)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése