2014. június 16., hétfő

Szóval július 10-én utazom. Hát, örülök neki, meg nem is. Örülök, mivel fáradt vagyok, kicsit stresszes év volt. Szerencsére sikerült, amit elterveztem: ledoktoráltam, és fölvettek ide oktatónak. Meg kellett szokni az új helyzetet (Még mindig folyamatban van...).  Aztán pár munkámat (munkánkat) publikáltak is, aztán van, amit pont most fogadtak el. Remélem, hogy majd a többi is összejön :). Lefutottam a maratont, háromszor is :). Egyelőre ultrákat (elég az a 42km is :) ) nem tervezek, ez is elég :). De ősszel tervezem a Chuncheon-t (az alap :) ), és a Jungang-ot (állítólag jó futás), na meg jó pár felest. Imádok futni, még mindig, vasárnap is lesz egy félmaratonom.
Eddigi gyűjteményem (amit idén futottam): még kettő jön hozzá :).
Viszont annyira nem vagyok boldog a júliusi hazaúttal. Sajnos augusztus lenne nekem a legjobb, még mindig. Félek, hogy júliusban őrült melegek lesznek otthon. Emellett nagyon hiányoznak a régi barátaim is. Augusztusban tuti több emberrel tudnék találkozni.

Most nincs túl jó kedvem. Néha azt érzem, hogyha az ember jó fej és segítőkész, azt nem veszi észre senki, de ha egyszer hibázik, akkor azt senki nem felejti. Próbálom levetni azokat a dolgokat, amik kicsit szúrnak. De azért van már haladás: felépítettem kicsit az önbizalmam, bár többnek kéne lenni, de ahhoz képest, hogy zéró volt, amikor kijöttem, nagy haladás :) :).
Próbálok erre gondolni: :) :)
  Szeretnék utazni, tanulni, fejlődni, nem folyton a normáknak engedelmeskedni. Idén sem voltam beteg. Azaz torokgyulladás összvissz egyszer támadott meg, ami jó, mert volt, amikor egy év alatt négyszer is megtörtént. Viszont a gyomrom idén háromszor is vacakolt, egyszer visszautam után, majd kétszer tavasszal, nem értem, mi miatt... Nem tudom, mi okozta...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése