2012. február 13., hétfő

Újabb agymenés

Teljesen parázom a vízum- dolgok miatt... Remélem, nem lesz baj, de a héten nem tudom elvinni, mivel a suli csak jövő héten ad ki egy fontos papírt. :( Már tegnap kidühöngtem magam, de úgy néz ki, nem lesz baj. Reméljük.

Egy örömhír: Most olvastam, hogy megnyílt Budapesten a Koreai Kulturális Központ. Örömmel tölt el, hogy otthon is igyekeznek megszetettetni az ázsiai kulturát a magyarokkal. Nekem is ez a célom az írásaimmal, fotóimmal. Majd ha nyáron hazajutok, lehet, ellátogatok oda.

A pénteki szülinapomról most kaptam meg egy képet XD. Végülis, még gyertyafújós képem nem volt... Talán kiskoromból van, de így még sosem kapott le senki...

Tegnap be kell vallanom, kicsit bután viselkedtem, mert fintorgó képet vágtam a gusztustalan hús láttán... (A fáradság, idegesség válthatta ki.) Hálát adok az égnek, hogy van arra lehetőség, hogy akkor nem veszek. Vagy arra, hogy másik menzára menjünk. Kikérem magamnak, nem vagyok finnyás! Kiskorom óta ezzel ugratnak otthon, a rokonságban, meg a suliban is mindig ezt hallottam... :(. Ez nem igaz, hiszen olyan dolgokat is megeszem, amiket mások nem... (pl. spenótot szeretem) Volt, amikor kiskoromban belém is tömték azt a bizonyos cuccot, hát, ellenkező hatást értek el. (Mernék most megtenni, meglenne a következménye!!!) Kikérem magamnak, vannak kaják, amiket utálok, ezen segíteni nem lehet. Röhögjetek ki nyugodtan, van, amit egyik ember szeret, másik nem... Ezen nem lehet segíteni.
Magyarországot a Compact Disco fogja képviselni májusban (Eurovízió!). Nekem tetszik a daluk, remélem, Európának is! :) Sajnos, mostanság az Eurovízión csak az állja meg a helyét, aki angol dalt küld. Bár van pár kivétel, de a döntő többségben angol...
Pénteken prezim, légyszi, szorítsatok!!! :)
Utólagos megjegyzés- Vízum -ügyban megnyugodtam, március végéig kell elintéznem. Felhívtam a Bevándorlási Hivatalt, ott azt mondták.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése