2016. augusztus 23., kedd

Otthon vagyok

Jól itthon lenni. Nincs végre dögmeleg, "élve rohadás"(ahogy egyik magyar srác mondta, míg Kanadában voltam. Akkor megvolt a kísértés, maradok. Jól ellenék a mókusokkal és hódokkal :) ). Bár meleg volt, de nem fülledt, és jókat lehetett futni a Margit-szigeten :) :) .

 Ma szakadt az eső és ronggyá áztam Pesten, mikor egy papírmunkát akartam a TTK-n intézni. A hajdani egyetememen nem változott semmi, minden olyan volt szinte, mint 2009-ben, Kicsit az az érzésem volt, mintha vizsgázni mentem volna. Ismerős arccal nem találkoztam, de mindenki segítőkész volt, és megszereztem a  szükséges információt bizonyos dolgokhoz. Szinte a bizonyos iroda keresése több időt foglalt le, mint az ügyintézés :). Emellett megtudtam, hogy nagy mázli az  egy hölgy számára, hogy pont megtalálja az utolsó darabot az általa kinézett ruhából, ami a mérete, és még jól is áll :). Mert az hatalmas mázli, őrültem is, mint kismajom a farkának :). 

Amúgy Pesten jól éreztem magam, nagyon örültem a régi barátoknak. Jó velük dumálni, hiányoznak nagyon, még ha tudat alatt is.  Klassz érzés, hogy vannak emberek, akik még ennyi idő után is számon tartanak, ha nem is sikerült találkozni mindenkivel. A régi túrázások hiányoznak velük. Majd egyszer... :). 

Szép a Parlament, de a tartalma hagy maga után némi kívánnivalót...
 Várban is voltam :)

Megnéztük a Mesterségek ünnepét is :)
 "Fotózd le a koreaiaknak, hadd lássák, mit eszik az igazi magyar" (höhöhö)
 Jurta :) Akarok ilyent :)


Utolsó este voltunk Nénémmel egy koncer-szerűségen, ahol régi nótákat adtak elő (Frak Sinatra, többek közt jazz meg némi rock'n'roll). A zivatarveszély (szél, és az ég is megdörrent) kicsit korábban hazakergetett minket, de jó volt :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése