2016. augusztus 15., hétfő

Indulás előtti nap

Áramszünet volt a laborban. A szárazjegek elhelyezése után szerencsére gyorsan visszajött az áram (öt órásra tervezték, ehhez képest alig egy óra volt :) ).  Aznap elmentem Itaewonra ajándékokat venni. Gyorsan elintéztük Párommal ("Látod, ilyen egy shopping tour velem" "Mivel időben kinézted a dolgokat" :) :) ). Ezután török étterembe mentünk, ahol nagyo  finomat ettünk :) :)
Húsfélék, az a buci pedig egyfajta üreges pita-szerűség. Kicsit több zöldséget vártam a hússal, de jól esett :) :).
Ez után elmentünk a Koreai Helytörténeti Múzeumba. Nem tudtuk végigjárni, mivel hatalmas, de majd visszajövünk :). Belépőt nem kell fizetni. Rengeteg család volt kisgyerekekkel (hosszú hétvége), Érdekes gyűjtemény volt, és sok eredeti tárgyat tekinthettünk meg (párom sokszor kifogásolja, hogy a legtöbb koreai múzeumban másolatokat lehet látni). 




Elég sok cuccom volt, mivel felszaporodtak a futóversenyen kapott felsők, meg több dolgot kellett hazavinni/kicserélni. Takarítást is sikerrel elrendeztem, meg jó alaposan felszereltem a lakásomat páraelszívó dobozokkal.  Ebben a melegben sokat segítenek, hogy ne fülledjen be a lakásom teljesen (lakásom szeptembertől július végéig kellemes hely, de ez a kb. 6 hét elviselhetetlen).

Másnap reggel futás, és a mostanában gyakrabban végzett felülések után indultunk a reptérre a reptéri busszal. Nehéz volt a búcsú, de jövök két hét múlva :) :).
Nyugis utam volt, a telós incidenst leszámítva, de minden jó, ha vége jó... :) :). Kicsit jó itthon :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése