2016. január 17., vasárnap

Yongpyeong megint

Hétvégén megint síeltünk. Kevesen jöttünk ezen a hétvégén, a busz csak félig volt teli. Most sokkal jobb volt Yongpyeong, majdnem az összes pályát megnyitották, és a hó is egész jó minőségű volt. Bónuszban még nem is volt zsúfolt egyáltalán :). Először felmentünk a fülkés felvonóval, majd egy "laza, meditatív csúszás után" a kedvenc lejtőinken folytattuk a síelést :). Jót csúsztunk ma is. Először kicsit éreztem, rossz a gyomrom, de később kiderült, talán a kimaradt ebéd miatt. A gyrost sem hagytuk ki, idén sem (ezért is szeretek Yongpyeong-on síelni, itt lehet kapni gyrost :) ). Ezután már sokkal jobban élveztük :). Egy szerencsétlen esésem volt, sajnos olyan helyen estem el, ahol nem tudtam visszacsatolni a lécet, és le kellett sétálnom pár métert. Pont a szünet előtti utolsó csúszás során történt a kis baleset, de szerencsére nem lett semmi bajom :) :).



 Síelünk, merazjó :) :)



A kihagyhatatlan kebab/gyrosz (kinek mi) Yongpyeong-on :)




A kandallónál pihentünk az esti síelés előtti szünetben. Jó volt kicsit leülni, teázni, dumálni :).

Amikor kezdődött az esti sízés, örömmel mentünk a kivilágított pályára csúszni párat a kedvenc lejtőnkön. Eleinte nagyon jó volt, kevés ember, klassz hó, de gyorsan hűlt az idő sajnos. Eléggé átfáztam, direkt azért vettünk fémdobozos kávét (melegítettet), mivel az segített felmelegedni :)

Ezt követte egy késő esti főzés. kajálás. Viszonylag korán aludni tértünk, de elég s**ul tudtunk pihenni, mivel a banda nagy része hajnali fél 5ig vedelt, és hangoskodott... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése