2015. december 13., vasárnap

High1, kicsit korai...

Szóval a maraton utáni hétvégén a High1 síterepre mentünk. A futóklub bankettje helyett inkább síelni vágytam most. Kevesen voltunk, de több barát-ismerős is jött, akiknek örültem. A síbusz időben indult, de a dugók miatt később érkezett meg. Volt némi kavarodás, például olyan balf**z emberek voltak felelősek a léceinkért... Nem tudták, hogy hogyan-miképpen, a hat dolgozóból 2, ha aktív volt... Aztán nekem majdnem törött lécet adtak, még mázli, hogy felpróbáltam előtte. Kivertem a balhét, felment bennem a pumpa, főleg akkor, mikor kiderült, csak négyig vannak nyitva a terepek. Szerencsére a lécet kicserélték, és a srácokkal mindjárt indultunk a golyós felvonóra.

Ott kiderült, egyik srác léce nincs jól beállítva, és egy darabig kínlódtunk vele, mire helyre hoztuk. Ráadásul még kicsit korán jöttünk, a lejtők nagy részét lezárták. Kicsit kiábrándító volt a kedvenc lejtőimet hó nélkül látni :( :( :(.
Azért örültünk a szép időnek, hónak :) :)



Mindenesetre egyik fiúbaráttal jót csúsztunk, és dumáltunk. Nem volt sem a lejtő zsúfolt, és a liftre sem kellett sokat várni, bár a nehezebb lejtőn csúsztunk. Ő ügyesebb volt kicsit, viccelődtünk is, hogy ne kövessem őt, mivel akkor könnyen összetöröm magam :). Nem is akartam...
Túravezetőnk lesérült (szerencsére viszonylag jól megúszta, egy hét múlva már túrázott), volt egy kis gubanc a szállással. Egy másik fiúhaverral megkajáltunk, majd lementünk a fülkés felvonóval a szálláshoz.

 Azt tudni kell, hogy a High1-on van szállás, fülkés felvonóval összekötve: Mountain Condo, Hill Condo és Valley Condo. A másodikban laktunk, és vicces volt a sötétben lemenni oda, úgy, hogy nem volt világítás a fülkében, és csak mi ültünk benne :). Van neki egyfajta hangulata :).
1 méter pizza, a srácok rendelték, mi csak fotózzuk :).

Másnap reggel a kölcsönzős srácok már sokkal normálisabbak voltak, rendes lécet kaptunk, és élvezhettem még kicsit a csúszást. Kevesebben neveztünk be második napi síelésre, egyedül unalmasabb volt, de azért élveztem. Sajnáltam, hogy még nincs elég hó, de majd remélem, lesz :).


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése