2013. augusztus 27., kedd

Ismét Moszkvában...

...lógatom a tappancsaimat, szedres micsodát szürcsölgetvén. Lenne erre egy alliteráció, de most inkább nem fárasztok vele senkit. Nagyjából kipihentem magam otthon, most megyek vissza Szöulba. Konnektort nagy nehezen találtam, netet is behoztam. "Nehéz szülés volt", kicsit akadozik a hálózat, de azért megy. Bécsi reptér felé esett az eső, ráadásul sok kamion ment az úton... Check-in gyorsan ment, engem fél perc alatt becsekkoltak. Előttünk volt egy ázsiai csoport, akikkel volt kicsi macera, de minden a legnagyobb rendben ment. Elbúcsúztam Anyuéktól, egy év múlva jövök, ha minden jól megy. Ha még jobban, akkor fél év múlva. De egy éven belül tuti meglátom magyar földet.
   Bécsi reptér tök gáz... Bemész a terminálba, útlevél-ellenőrzés. Aztán kevés a hely, alig lehet leülni. A kapukhoz csak beszállás előtt mehetsz be. Ferihegy szimpibb nekem, de Aeroflottal csak így tudom megoldani, hogy legyen idő átszállásra. Kicsit megszagolgattam a parfümmintákat a duty-free-ban, és mikor az orrom teli volt illattal, rájöttem, hogy kajás vagyok, és betermeltem a zsemléimet (lecsengett az izgalom, a pakolás, búcsúzás, check-in, miegymás). Majd végre beengedtek a kapukhoz, megvolt a "tipitapi" is. Hamarosan beszállás. Kb. 5 perc késéssel szállunk fel, köd volt. Szárny mellett ültem, azannya'... De azért lehetett látni a tájat. Azaz a felhőket, mivel egészen Moszkváig felhők borították az eget. Ettől függetlenül nyugis utam volt, kicsit magam mögött hagytam azt a megmagyarázhatatlan idegességet, ami három napja kínoz. Nem tudom, mi okozta, hiába erőltettem meg agyacskámat, nem találtam rá semmi épeszű indokot.  Néztem ki a fejemből, pihiztem, kajának csirkét adtak hajdinával. Nem volt nagy szám, de a müzlis szelet finom volt: citromos-mézes-gyömbéres. A repülő mosdójához olyan sor volt, mint futóversenyek esetén a férfi WC-hez (futóverseny az egyetlen kivétel mosdók esetén, ezt már megemlítettem). Simán megérkeztünk Moszkvába. Ragyog itt a Nap. Most lesz fél hét. Igyekszem elütni majd az időt valahogy-most gépezem, de ahogy magamat ismerem, járkálok egy nagyot. Sokat fikáztak, hogy nem tudok megülni egy helybe, de én ilyen vagyok :). Sajnos most nincs nálam fényképezőgép, a nagy hátiszákomban van. Ajánlom is az Aeroflot-nak, hogy ne keveredjen el! Van majdnem öt órájuk, hogy átrakják, szóval nincs semmi mentség erre...hehehe

Ok, háromnegyed hét (lesz). 26-os kapuról indul majd a gépem, de még annyi idő van indulásig... Nagyon sok az időm...Fél 10 után indul a röpcsi, moszkvai idő szerint. Remélem, az időzónákat túl fogom élni, tavaly már egész jól ment :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése