2015. március 22., vasárnap

Holi Hai, indiai buli a tengerparton

A Holi Hai egy indiai fesztivál, egyfajta tavaszünnep. Mivel Koreában sok indiai él, meghonosították itt is ezen bulit. Rengeteg külföldi vendég volt az indiaiakon kívül, tehát valószínűleg az amcsiknak is megtetszett. Amúgy szerintem megérte :). Reggel odamentünk, elkezdődött a regisztráció, kaptunk egy hülye sapkát, meg 1-1 zacskó festékport, amit még nem volt érdemes kibontani. Emellett ehettünk sült, indiai zöldséges tésztabatyut (samosa), meg üdítőt is adtak.
A festékpor. A Cock-on nagyokat röhögtünk. Tudom, eredetileg kakas, itt is arra gondoltak, de van egy másik jelentése is, egy szleng...(nem ecsetelem)
Ilyen cuki sapkában feszítettünk :)

A tenger kicsit jobban hullámzott mint tegnap :).
Tésztabatyu, üdítő, makgoli, örülnek az emberek :) :)
Annyit ehettünk, amennyi jól esik :).
Aztán dél körül elkezdődött a buli, a festékszórás, tánc, egymás festékporral való megdobálása. Emiatt kellett fehér pólóba mennünk :)





. Azt hiszem, jövök jövőre is, be kell szereznem direkt erre valami fehér ruhát :). Nagyon élveztem a rendezvényt, annak ellenére, hogy nem kedvelem a tucctucc zenét (ezzel nem voltam egyedül). Kicsit technosított indiai zene ment. Nem szeretek klubokba járni, de a szabadtéri bulikat nagyon-nagyon szeretem :). Rengeteget táncoltunk délután 3-ig, mivel addig tartott.

Azért szépek lettünk. Legalább most kívül is látszik, milyen színes egyéniségek vagyunk :).







 Háromra mentünk vissza a szállásra, és megrohamoztuk a zuhanyzót. Szerencsére nálam nem volt konkurencia, mivel egyik szobatársam már túlesett rajta, másik pedig akkor jött, mikor már végeztem. Arcomról nem tudtam lemosni teljesen a festéket, csak másnap jött le teljesen. Hajam olyan rózsaszín lett, hogy egyik futóklubos csaj is megirigyelné (párszor elirigyelte a pink félmaratonos rajtszámomat :) ). Másnap reggeli hajmosás után pedig a víz is gyönyörű pink árnyalatot kapott.

 A hazaút hosszúra nyúlt. Szerencsére nem volt több dugó, mint egy átlagos vasárnap estén (Pyeongtaek-nél főleg), sőt, inkább a szombat estét idézték az utak, amikor nincs olyan nagy forgalom. Busan elég messze van Szöultól, és műúton bonyolult eljutni oda. Legközelebb ki kéne próbálni a KTX vonatot...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése