2016. március 17., csütörtök

Idén is volt követségi találkozó

..és még remélem, lesz is jövőre :).Idén is sokan jöttek, több ismerőssel futottam össze, és a magyar szakos koreai diákok is ellátogattak a fogadásra. A kokárdát jellemző módon otthon felejtettem (pedig megtaláltam őket a lakásban), de ismételten adtak, így már meglett a harmadik szuvenír kokárdám tőlük :) :). Iteaewon-on futottam össze a magyar lányokkal, és együtt sétáltunk, a magas sarkú cipővel viccelődtünk (én is az új, még kicsit kényelmetlen cipőmet vettem fel).
Először meghallgattuk a Himnuszt is, és utána a Nagykövet Úr beszédet mondott, Korea-Magyarország kapcsolatáról, és hogy gyarapítsuk továbbra is hazánk hírnevét.

Kaja szokás szerint nagyon finom volt, addig hozzá nem nyúltunk, míg körbe nem fotóztuk :) :).
Voltak magyarosabb és nemzetközibb fogások is.
Először csak fotózkodtunk vele...
...de a aztán lecsaptunk a vacsira :) :)
Jót dumáltam idén is az emberekkel, sok régi és új ember jelent meg :). Nem fényképeztem sokat, de azért születtek fotók, és nagy örömömre az többieknek is tetszettek :) :).

Hazajutással is nagy szerencsém volt, mivel a HUFS magyar tanszékének tanárai Bundang felé mentek (az a campus Yonginban van), és engemet is elvittek egy, az egyetemhez közel eső megállóhoz :). Köszönet érte :) :). Idén is jól sikerült a találkozó, és remélem jövőre is eljuthatok ide :) :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése