2016. június 6., hétfő

Bringa Sokcho-Gangneung

A Sokcho-DMZ bringázás utáni hosszú hétvégén délnek vettünk az irányt Sokcho-tól, és letkertünk Gangneung-ig, majd Samcheok-ig :) :). Agyaltunk, péntek este vagy szombat reggel induljunk. Végül a szombat reggel mellett döntöttünk, mivel barátomnak be kellett fejezni valamit péntek este, ráadásul péntek este nem voltunk benne biztosak, hogy örülnének annak, ha csőszamárral szállunk metróra. Ennek ellenére én péntek este mentem le Jukjeon-ig, majd kicsit eltévedtem, de kiderült, nem volt vészes, a GPS szerint könnyen eljutottam volna Suwon-ba, csak sötétben már nem volt kedvem kísérletezni. Sokan voltak a metrón, de senki sem szólt a nemkívánatos útitárs (bringa) miatt :). Este 11-re érkeztem barátomhoz, és másnap reggel korán indultunk. Eltekertünk a buszmegállóhoz, és onnan reggel 7kor indult a busz Sokcho-ba. Hosszú út volt, délre járt, mire megérkeztünk. Egy gyors kajálás után indultunk. Gyorsan magunk mögött hagytuk Sokcho-t.


Volt egy pihenőnk a Naksansa-nál :) :)
Meg egy szép tengerpartnál is :).

Cuki bádog lakókocsi. Kb 60-70 km-t tekertünk. Néha az emelkedőkkel kínlódtam meg, a sebességváltást még gyakorolni kell.
A vége volt a legjobb, mikor végig tengerparton mentünk :). Az utolsó 10-11 km a Gyeongpo maraton vonalán ment. Megrohantak az emlékek, és roppant módon nem méltányolom, hogy a helyi önkormányzat eltörölte a versenyt. A tengerpart zsúfolt volt, mi meg kimerültek, így bementünk az első szállóba, ahol szabad szoba volt. Túlárazott hely ez a Gangneunk. Ettünk egy tengeri herkentyűs levest, és kicsit kiültünk a tengerpartra :) .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése